• Invictus Travel – Ny samarbetspartner!

  2016-09-13

  inv-travel-slogan-white

  Kärnan i Velopositions affärsidé är att du som cyklist är unik med dina individuella förutsättningar, ambitioner och mål. Därför har vi ett centriskt tänkande kring dig som cyklist. När vi ingår samarbeten är det ett krav att vi skall dela samma tänkande.

  En träningsresa med Invictus får dig att känna dig stärkt, både genom fysisk träning och genom mental utveckling. Med sina hängiva coacher bygger de tillsammans verksamheten på att vara personliga, inspirerande, kunniga och kreativa.

  Oavsett vad du har för mål med din träning så får Invictus dig att komma närmare ditt mål genom att lägga stor vikt vid dina personliga ambitioner och din situation. Träningarna bedrivs i grupp men du kommer att uppleva ett äkta personligt bemötande. På så sätt kommer du hem som dig själv, bara starkare­ ­­– You. Just stronger!

  Men för att du som cyklist skall komma till din resa så väl förberedd möjligt och kunna tillgodogöra dig din träning är en viktig förutsättning att du cyklar i en optimal sittposition där du aktiverar dina muskler rätt, undviker obehag samt förebygger överbelastningsbesvär. Detta gäller oavsett om du har med egen cykel eller hyr på plats.

  Reser du med på någon av Invictus cykelresor erbjuds du en voucher på 500 SEK som kan lösas in hos Veloposition när du bokar en av våra bikefits.

  Hos Invictus har du ett urval av planerade resor att välja bland. Men du kan också tillsammans med din klubb, organisation, eller varför inte tillsammans med dina vänner, låta Invictus arrangera er nästa träningsresa!

  Här kan du läsa mer om Invictus och deras resor.